IK KOOP IETS AAN IN JULLIE ONLINE SHOP. EN DAN?

Zodra je jouw logo, huisstijl of website hebt besteld, gaan we direct aan de slag. Je ontvangt allereerst een telefoontje. Daarbij verzamelen we gegevens: jouw wensen omtrent het logo, de huisstijl, het promotiemateriaal of de website die je nodig hebt. We bellen altijd met jou, om al je wensen goed in ons op te nemen en om al je vragen persoonlijk te beantwoorden, zodat we er zeker van zijn dat we op één lijn zitten. We werken met een ‘Creative Brief’: Jij geeft je wensen door, wij vertalen dat in een beeld dat we ter controle aan jou sturen. Zodra je akkoord bent hiermee, begint het ontwerpproces. Je ontvangt altijd minstens 2 verschillende versies van het product dat je bestelt, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Als je gekozen hebt, werken we verder aan het ontwerp van jouw voorkeur totdat het helemaal aan jouw wensen voldoet. Bij ieder product mag je een bepaald aantal wijzigingen doorgeven. We streven ernaar om jouw logo, website of blog (of een ander product dat je in onze Online Shop vindt) binnen 3-4 weken af te leveren.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN HUISSTIJL/LOGO/WEBSITE AF IS?

Wij streven ernaar om alle logo’s binnen 3 weken aan je te tonen. Daarna is er ruimte voor 3 herzieningen: wijzigingen die je nog wenst in je logo. Wil je daaraan vast ook een huisstijl, reken dan op een levertermijn van 5 weken. Neem je daarnaast een website af, dan staat jouw online identiteit als geheel – van logo, huisstijl tot social media design – binnen 2 maanden klaar.

KAN IK OOK MET SPOED EEN LOGO, PROMOTIEMATERIAAL OF WEBSITE BESTELLEN?

We snappen het, je wilt aan de slag! Wil jij zo snel mogelijk jouw online avontuur beginnen, met een fashionable look? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Heb je een krappe deadline, bestel dan een ‘spoedje’. Voor ieder item geldt er een andere prijs. Meer informatie hierover vind je in onze ‘spoedjes’ afdeling.

VOOR WIE ZIJN JULLIE DIENSTEN BESTEMD?

Wij hebben onze oorsprong in de beautybranche. We helpen al een tijd beautysalons aan logo’s en huisstijlen. Maar wij dragen online ondernemers, die met een beperkt budget een zeer professionele look willen creëren, een warm hart toe. We zagen een behoefte. Internetbureaus zonder ervaring in de beauty- blogging- en wellnessbranche missen deze aansluiting. Wij voelen trends aan en spelen daarop in. We werken met duidelijke prijzen. Je weet van tevoren wat jouw wens gaat kosten. Daarbij leveren wij wel maatwerk. En dat doen we met persoonlijk contact. We zijn bereikbaar voor al je vragen en wensen. Dus heb je een vraag – stel hem. Heb je een wens – bestel het in onze shop.

LOCATIE

We zijn gevestigd aan de Gerben van Manenstraat 80, 9204 LP Drachten.

KLANTENSERVICE

Wij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden: + 31 512 775 752

E-MAIL

Of stuur ons een bericht! Ons e-mailadres is info@beautymarketing.nl

Privacy

Je persoonsgegevens worden door BeautyMarketing gebruikt om je aanmelding bij het aanvragen van een domeinnaam en hosting aan te vragen en voor de correcte uitvoering van onze werkzaamheden. De gegevens zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij met je uitdrukkelijke toestemming.
Je persoonlijke informatie, aangeleverde documenten, beeld- en geluidsmateriaal blijven vertrouwelijk. BeautyMarketing verstrekt informatie als naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en dergelijke niet aan derden zonder je uitdrukkelijke toestemming.